در مورد رنگها و تأثیرات آنها بر چاکراها و روشهایی که از این دانش در مراقبه و درمان استفاده میشود، صحبت می کنیم.
1.چاکرای ریشه (مولادهارا) رنگ: قرمز قرمز، رنگی است که اغلب با انرژی، شور و جنب و جوش مرتبط است. استفاده از رنگ قرمز در مدیتیشن یا در محیط اطراف میتواند به تقویت حس امنیت و پایداری کمک کند و احساس خطر یا ترس را کاهش دهد.
2. چاکرای خاجی (سوادهیستانا) - رنگ: نارنجی نارنجی با شادی، خلاقیت و پذیرش اجتماعی مرتبط است. این رنگ میتواند به بهبود روابط و ابراز احساسات و عواطف کمک کند.
3. چاکرای سولار پلکسوس (مانیپورا) خورشیدی رنگ: زرد زرد، رنگی است که نشاط و فعالیت ذهنی را تحریک میکند. این رنگ میتواند به بهبود اعتماد به نفس و قدرت فردی کمک کند و همچنین در رفع اختلالات گوارشی موثر است.
4. چاکرای قلب (آناهاتا): - رنگ: سبز یا صورتی سبز، رنگی است که با ترمیم و همدلی مرتبط است. صورتی نیز عشق و محبت را تقویت میکند. استفاده از این رنگها میتواند به افزایش تواناییهای عاطفی و قدرت دادن به احساسات مثبت کمک کند.
5. چاکرای گلو (ویشودها): رنگ: آبی روشن آبی روشن با آرامش و صداقت مرتبط است. این رنگ به بهبود تواناییهای ارتباطی و بیان صادقانه احساسات و افکار کمک میکند.
6. چاکرای چشم سوم (آجنا): رنگ: نیلی تیره یا بنفش این رنگها با بینش و شهود مرتبط هستند. تمرکز بر این رنگ در مدیتیشن میتواند به تقویت تواناییهای روانی و دسترسی به دانش درونی کمک کند.
7. چاکرای تاج (سهاسرارا): - رنگ: بنفش روشن یا سفید این رنگها نمایانگر آگاهی معنوی و اتصال به جهان هستی هستند. سفید و بنفش روشن به تصفیه و پاکسازی فکر کمک میکنند و ارتباط با عالم معنویت را تقویت میبخشند. در دوره سلامتی در حالت آلفا به همین شیوه از رنگها برای پاکسازی و شفاف سازی چاکراها استفاده شده که باعث متعادل شدن چاکراها و در نتیجه باعث سلامتی و آرامش و شادابی فرد می شود این دوره را می توانید از سایت شفاملک خریداری کنید